Anna Pops - Boek Armstrong
Anna Pops boeken Boek Armstrong
Anna Pops boeken Boek Armstrong
 

Boek Armstrong

ANNA POPS

19,95 €   Incl. 21% btw

Armstrong
*de avontuurlijke reis van een muis naar de maan.

De tekeningen zijn werkelijk waanzinnig mooi: ontzettend gedetailleerd; soms zelfs bijna fotografisch. Een boek om telkens weer te lezen, want er is ontzettend veel in te ontdekken. Alles aan dit boek nodigt uit om erin te verdwalen.

Amerika, 1954. Een kleine muis ontdekt door zijn telescoop dat de maan een bol van steen is, en geen gatenkaas zoals hij en de andere muizen lang hebben gedacht. Als hij hoort dat er ooit al een muis heeft gevlogen, neemt hij een besluit: ''Ik word de eerste muis op de maan!"

Een spannend verhaal met achterin een korte geschiedenis van de ruimtevaart.
De avontuurlijke reis van een muis naar de maan van Torben Kuhlmann is de winnaar van de prijs van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

-Aantal bladzijden: 128
-Vanaf 6 jaar tot...
-Thema’s: ruimtevaart, raket, doorzetten.
-Uitgeverij: De Vier Windstreken
-Afmetingen: 221 mm x 288 mm
-Nederlandstalig
Kleur: prints
221 mm x 288 mm
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u