Anna Pops - Boek Edison
 

Boek Edison

ANNA POPS

19,95 €   Incl. 21% btw

Edison
*het mysterie van de muizenschat.

Met iIlustraties, die er lief en ontwapenend maar ook heel technisch en echt uit zien. Als lezer geloof je onvoorwaardelijk dat deze twee slimme muizen eigenhandig een onderzeeër bouwen. Een sterk verhaal met een kleine, sterke held op vier piepkleine pootjes.

Peter is een nieuwsgierige muis die hoort over een gezonken muizenschat. Samen met een muizenprofessor is hij vastbesloten de schat terug te vinden. En dan doen ze een ontdekking die zowel mens als muis voor altijd in een ander licht zal zetten!
En een leuke verrassing voor lezers: de muizenprofessor uit dit verhaal blijkt Armstrong te zijn, uit Kuhlmanns vorige muizenboek!

Torbens neemt je vanuit zijn grote passie voor science-fiction en avontuur deze keer mee naar de diepte van de zee. Dit geeft talloze adembenemend mooie beelden.

-Aantal bladzijden: 114
-Vanaf 6 jaar tot...
-Thema’s: uitvinden, duikboten, gloeilamp.
-Uitgeverij: De Vier Windstreken
-Afmetingen: 221 mm x 288 mm
-Nederlandstalig
Kleur: prints
221 mm x 288 mm
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u