Anna Pops - Boek Myth Match
Anna Pops boeken Boek Myth Match
Anna Pops boeken Boek Myth Match
Anna Pops boeken Boek Myth Match
Anna Pops boeken Boek Myth Match
Anna Pops boeken Boek Myth Match
Anna Pops boeken Boek Myth Match
Nieuw

Boek Myth Match

ANNA POPS

18 €   Incl. 21% btw

Een magisch boek vol bijzondere fabeldieren!

Misschien ken je de unicorn en de griffin al, maar hoe zit het met de unifin?
Creëer zelf nog meer wonderlijke wezens door de verschillende voor- en achterkanten van de mythische beesten in dit boek te combineren.
Met dit betoverende bestiarium kun je duizend fascinerende, magische en bijzondere creaties maken, zoals de wolpertinger, de bakeneko, de kraken en de qilin.

* 64 pagina's
* 31 x 20,5 cm
* taal: Nederlandstalig
* auteur: Good Wives and Warriors
Kleur: prints
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u