Anna Pops - Boek Zijn er nog vragen?
Anna Pops boeken Boek Zijn er nog vragen?
Anna Pops boeken Boek Zijn er nog vragen?
Anna Pops boeken Boek Zijn er nog vragen?
Anna Pops boeken Boek Zijn er nog vragen?
Anna Pops boeken Boek Zijn er nog vragen?
Anna Pops boeken Boek Zijn er nog vragen?
 

Boek Zijn er nog vragen?

ANNA POPS

22,50 €   Incl. 21% btw

Kinderen stellen soms vragen waar we zelf niet altijd het antwoord op weten. Over het brede plaatje, over de grote wereld, over het leven zelf. Waar komt de mens vandaan? Waarom is de wereld onrechtvaardig? Wat is de zin van het leven? Waarom doen de mensen elkaar pijn? Hoe weten we of iets waar is? Deze vragen verdienen een antwoord, of meerdere antwoorden, want filosofie werkt niet als 1+1. Vragen kunnen ook andere vragen oproepen.

Ignaas Devisch is een gevierd schrijver en professor filosofie en ethiek. Normaal richt hij zich in zijn geschriften tot volwassenen. Maar hier helpt hij kinderen, jongeren en hun ouders om bruikbare antwoorden te formuleren op filosofische vragen, in de vorm van een spannend verhaal rond een orakel, een filosoof en een stelletje heel nieuwsgierige meisjes en jongens. Een wonderlijk, zinvol en uniek boek, fantastisch geïllustreerd door Davien Dierickx.

-Taal: Nederlands
-Uitgeverij: Borgerhoff&Lamberigts
-Pagina's: 94
-Afmetingen: 235x185mm
Kleur: prints
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

De connectie organiseert een kunstroute!
Op de gevels en ramen van ondernemers, winkelhandelaars en horeca komen hoopvolle impressies van fotografe Renée Lorie.
Ze vormen een lus, een omheining van zwart-witbeelden. Ze nodigen je uit om binnen te komen en wat moois te vinden.
Interesse om deze prachtige route ook te ontdekken? Klik dan op de foto!