Assembli - 3D insect Vliegend Hert Caribbean Green
Assembli deco 3D insect Vliegend Hert Caribbean Green
Assembli deco 3D insect Vliegend Hert Caribbean Green
Assembli deco 3D insect Vliegend Hert Caribbean Green
 

3D insect Vliegend Hert Caribbean Green

ASSEMBLI

30 €   Incl. 21% btw

Deze kever met flinke kaken (die op een gewei lijken) heet een vliegend hert. Hier in het caribbean green metallic.
In Japan is deze grote kever een geliefd huisdier voor kinderen, misschien ook voor jou? Je maakt hem (zonder lijm) in ongeveer 45 minuten.
Een leuk cadeautje dus voor jezelf of iemand anders.

Deze 3D puzzelkit bevat alle onderdelen van het lijf in bruin golfkarton, metallic schildjes en vleugels om dit insect zonder lijm in elkaar te zetten. Alle stukken schuiven stevig in elkaar.
Het lijfje is gemaakt van karton en de schilden van metallic papier.
Je kunt de kever op de muur monteren met of zonder het meegeleverde witte kartonnen display. Of plaats de kever op het witte kartonnen display op je bureau, plank, bijzettafel of waar dan ook!

Afmetingen: 200 x 240 x 50 mm
Kleur: groen, bruin
Assembli is een Nederlandse merknaam die de creatieve samenwerking tussen Lankhorst design en print B.V. en ontwerper Joop Bource omvat. Samen ontwikkelen wij moderne en uitdagende zelfbouwprojecten om eigenhandig een decoratief element te vervaardigen. Wij gebruiken liever het woord ‘project’ dan ‘product’, omdat wij graag de klant meer betrekken in het realisatieproces dan gebruikelijk. Het oplossen van een ruimtelijke puzzel, zoals onze papercraft bouwplaten, kan een positieve uitwerking hebben tijdens het voltooiingsproces. Even offline zijn, samenwerken met vrienden of familie, trots zijn eigenhandig een sculptuur gemaakt te hebben, concentratie?ieder project is een ‘mindful journey’, soms zelfs meditatief, maar kan je af en toe ook tot wanhoop drijven.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u