By-Bar  - Zwarte wollen pull
By-Bar  pulls Zwarte wollen pull
By-Bar  pulls Zwarte wollen pull
 

Zwarte wollen pull

BY-BAR

Dit item is uitverkocht
Deze prachtige trui is gemaakt van een sustainable superfine alpaca kwaliteit en gerecycled polyester. De kleuren van de lana organic pullover is afkomstig van een selectie van verschillende kleuren van Peruvian alpaca fleece Deze kwaliteit is alleen gewassen en dus niet geverfd. De kleuren zijn de natuurlijke kleuren van het dier. De garen zijn gemaakt in Italië waar de alpaca wol is gemixt met het gerecyclede polyester. Iedere kilo polyester die gebruikt is voor deze trui is geproduceerd uit 20 plastic flessen.

Een echte favoriet! Deze trui is een tijdloze topper en mag niet in jouw kast ontbreken. Je kunt er elke stijl mee creëeren die jij maar wilt.

Hoe wolliger, hariger of volumineuzer de stof of het breisel is, hoe groter het risico tot pillen/pluizen. Dit heeft te maken met de eigenschap van het materiaal. De kleding kan goed onderhouden worden door het gebruik van de wool razer.

Samenstelling: 75% alpaca 25% recycled polyester.
Handwas.

Gemaakt in Italië.
Kleur: zwart
tailleert normaal
BY-BAR is het Nederlandse label van Barbara Brenninkmeijer. De stijl is een mix van girly, stoer en sophisticated. De stijl van BY-BAR bestaat uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen. De productie van de BY-BAR collectie vindt voornamelijk plaats in Italië, Portugal en een klein gedeelte in India. Barbara bezoekt alle producenten meerdere keren per jaar. Het persoonlijke contact met hen is de succesfactor van BY-BAR. De producenten voelen zich erg betrokken bij BY-BAR en zijn net zo trots als de ontwerpers zelf als de nieuwe collectie weer in de winkels ligt. Deze korte lijnen en goede samenwerking maakt de collectie alleen nog maar beter. Voor meiden van 4 tot 14 jaar.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u