Dorélit - Homewear set in jogging Dorélit
Dorélit nachtkleding Homewear set in jogging Dorélit
Dorélit nachtkleding Homewear set in jogging Dorélit
Dorélit nachtkleding Homewear set in jogging Dorélit
 

Homewear set in jogging Dorélit

DORéLIT

80 €   Incl. 21% btw

Opgelet, de strop is er enkel bij de damesmaten, bij de kinderen is het gewoon een band onderaan.
Dorélit, een Gents merk, dat staat voor mooie nachtkleding en homewear, die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook vooral heerlijk zit!
Deze set kan je niet missen deze winter, als pyjama of home wear, super leuk te dragen. Een mooie roze jogging waarmee je zelfs makkelijk buiten kan komen!

Het leuke detail van een strop aan de sweater (enkel bij dames) en bruine kleine logo zorgen voor een instant gevoel: ' Die wil ik hebben'!
Je kan matchen met je liefst meid of , want deze is er voor groot én klein!
Kleur: roze
tailleert een maat kleiner
Een nieuw Belgisch merk: Dorélit. De mooiste slaapkleding voor vrouwen en kinderen! Dorélit biedt unieke slaapkleding mode en accessoires die niet alleen zorgen dat kinderen en vrouwen er goed uitzien, maar zich ook goed voelen! Nachtkledij in aangename stoffen en mooie modellen. Deze mooie nachtkleding is niet alleen voor in bed, maar ook heerlijk om te dragen in huis.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u