Hummel - Stoere hoge blauwe sneaker
Hummel sneaker Stoere hoge blauwe sneaker
Hummel sneaker Stoere hoge blauwe sneaker
Hummel sneaker Stoere hoge blauwe sneaker
Hummel sneaker Stoere hoge blauwe sneaker
Laatste stuk

Stoere hoge blauwe sneaker

HUMMEL

80 €  48€ (-40%)   Incl. 21% btw

Deze stoere blauwe velcro sneaker is vervaardigd uit geolied leder aan de buitenzijde én heeft een extra warme synthetische voering aan de binnenzijde. Lekker warm en waterafstotend! Aan weerszijden de Hummel-lijnen in bruin en wit. Drie klittenband bevestiging. Een stevige en slijtvaste witte rubberen zool zorgen ervoor dat hij ideaal is voor de speelvogels onder ons. Comfortabel, mooi en schoolproof tegelijk! Met een uitneembare synthetische binnenzool en een extra warme synthetische binnenvoering. Zachte gewatteerde boord aan de enkel en tong voor extra steun.

Deze schoen is gemaakt uit geolied leder, dit materiaal heeft als eigenschap dat het waterafstotend is, niet waterdicht!
Je kan deze schoenen nog eens extra inspuiten met een impregneerspray ("Collonil: Carbon pro spray"), hierdoor maak je ze nog eens extra water- en vuilafstotend.
Inspuiten met een impregneerspray is altijd goed voor het behoud van de schoenen.
Kleur: blauw
tailleert klein
Hummel, het merk dat de noppen onder de voetbalschoen bedacht. Tegenwoordig combineert het merk sport en trends en is daarmee niet alleen meer voor de sportievelingen onder ons weggelegd. De schoenen zoals bijvoorbeeld sneakers van Hummel zijn comfortabel en stijlvol. In 2007 bracht het merk een sportieve mode collectie op de markt. Het merk kenmerkt zich door middel van een modern design en vrolijke kleuren. Sinds 1923 staat het merk voor hoogwaardige kwaliteit. Het is dan ook niet raar dat de grootste sportploegen van de wereld op het merk vertrouwen. Voor je dagelijkse schoeisel zit u trouwens ook goed bij Hummel. De sneakers zitten als gegoten en zijn helemaal van deze tijd.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u