Keecie - Window shopper bruin
Keecie handtassen Window shopper bruin
Keecie handtassen Window shopper bruin
Keecie handtassen Window shopper bruin
 

Window shopper bruin

KEECIE

Dit item is uitverkocht
Met deze stoere shopper kan je heel wat boodschappen verslepen. Je slingert ?m gewoon aan het stuur van je fiets aan z'n stalen handvatten.

* een groot vak waarin ook een laptop en A4-mappen passen
* een ritsvakje aan de binnenkant voor je portemonnee en telefoon
* Met binnenin een print van een huiselijke woonkamer, compleet met hond op de bank, theeservies en natuurlijk die televisie aan.
Kleur: bruin
39 cm x 30 cm x 8 cm
Keecie ontstond in 2007 als samenwerkingsproject tussen ontwerpers Klaartje de Hartog en Caroline Borger. De collectie breidde zich snel uit, waardoor Klaartje de Hartog besloot om Keecie uit te laten groeien tot een internationaal bekend Dutch Design merk. Met haar achtergrond in product ontwerp en haar passie voor vintage design is Klaartje nog steeds de drijvende kracht achter Keecie. In haar ontwerpen combineert ze het praktische met het esthetische. Bovendien heeft ze een weergaloos gevoel voor kleur en details. Haar ontwerpen zien er dan ook niet alleen mooi uit, ze zijn zeer functioneel en gaan jaren lang mee. De Keecie collectie is geen standaard collectie: elk ontwerp verrast je door z’n unieke vorm en originele zeefdruk en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. En elk Keecie product wordt zorgvuldig met de hand gemaakt uit Italiaans leer van hoge kwaliteit, dat alleen maar mooier wordt met de jaren. We hopen dat je er nog lang plezier van je Keecie zult hebben.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u