Majula handmade - Beige diadeem Wild hearts
Majula handmade haarbanden Beige diadeem Wild hearts
Majula handmade haarbanden Beige diadeem Wild hearts
Majula handmade haarbanden Beige diadeem Wild hearts
 

Beige diadeem Wild hearts

MAJULA HANDMADE

30 €   Incl. 21% btw

Wild hearts haarband van Majula Handmade.

Een hoofdband voor romantische zielen. In een mix van klassiek en modern design. Beige kleurenlinnen, natuurlijk leder én kant dat perfect past bij speciale evenementen of het dagelijks leven.
Dé finishing touch op een feestoutfit!

Elk stuk van Majula is uniek! Zorgvuldig gemaakt met de hand, zodat er kleine veranderingen kunnen worden aangebracht aan de afgebeelde haaraccessoires.
Kleur: beige, wit
Een handgemaakt Litouws meisjes accessoires label. Gemaakt voor romantische zielen. De stijl is modern, met een boho-gevoel, maar toch stijlvol en verfijnd. De accessoires kunnen worden gedragen voor dagelijks gebruik of voor die speciale gelegenheid. Inspiratie puttend uit de natuur en haar wonderen, ondersteunt het bedrijf duurzame mode en maakt daarom gebruik van reststoffen van kledingfabrikanten en gebruikt het delicate zijde, wol, linnen en fluweel in hun ontwerpen.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u