Monk & Anna - Linnen Kyodaina shopper Midnight blue
Monk & Anna handtassen Linnen Kyodaina shopper Midnight blue
Monk & Anna handtassen Linnen Kyodaina shopper Midnight blue
Monk & Anna handtassen Linnen Kyodaina shopper Midnight blue
 

Linnen Kyodaina shopper Midnight blue

MONK & ANNA

40 €   Incl. 21% btw

Linnen Kyodaina shopper Midnight blue. Fijn voor het strand of heel veel boodschappen. Aan de zijkanten zitten extra vakjes. Kyodaina is het Japanse woord voor kolossaal, de shopper is dan ook 48 x 40 cm.
Deze shopper is perfect voor op het strand, maar kan ook worden gebruikt als handtas, sporttas of weekendtas. Elke tas is verpakt in een klein linnen zakje, zodat jr deze eenvoudig kan opvouwen en in je koffer stoppen, zo heb je je shopper altijd bij je.

Deze shopper is verkrijgbaar in vier kleuren: Forest green, Nude pink, Midnight blue en Fudge.
Kleur: blauw
48 x 40 cm
Een groot avontuur, producten waar we van houden, maken we met een draai van hem of haar. Laten we samen gaan, dit is Monk & Anna. Monk & Anna is een Nederlands merk, opgericht in 2015. 'In een wereld die al zoveel mooie dingen bevat, maken we alleen producten waar we van houden. Een verscheidenheid aan dingen voor je bureau, woonkamer, badkamer, kast of gewoon om met u mee te reizen. Voor hem, haar en kleine of grote mensen. Met oog voor kleine details zijn onze producten verhalen op zich. '  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u