Olli Ella - Bucket bag - Large
Olli Ella handtassen Bucket bag - Large
Olli Ella handtassen Bucket bag - Large
Olli Ella handtassen Bucket bag - Large
Olli Ella handtassen Bucket bag - Large
Olli Ella handtassen Bucket bag - Large
Olli Ella handtassen Bucket bag - Large
 

Bucket bag - Large

OLLI ELLA

55 €   Incl. 21% btw

Misschien wel een van onze favoriete tassen van allemaal, de Bucket Bag ziet er prachtig uit op uw arm, en ook in uw huis.
Of het nu voor uitstapjes naar de markt of het strand is (of voor het verzamelen van paaseieren!) of gevuld met huishoudelijke benodigdheden en bloemen, wij houden van deze bucket bag voor zowat alles.
De tas is handgemaakt van rotan en heeft stevige bamboe handvatten.

-Fairtrade en handgemaakt met liefde.
Let op: het product is handgemaakt van natuurgras en met de hand geknoopt, de kleur en vorm kan variëren.
-Materiaal: rotan en bamboo
-Afmeting: W19.5cm x L35.5cm x H34cm
Kleur: bruin
Afmeting: W19.5cm x L35.5cm x H34cm
Leuke spulletjes voor je mini die niet echt storend zijn in je interieur maar er zelfs perfect in passen! Wij zijn alvast fan van Olli Ella! Olli Ella is geboren in 2009 In Londen, Engeland. De zusters Chloe en Olivia Brookman gingen op zoek naar een speelse, iconische en vooral prachtig gemaakte collectie kindermeubels en babybedjes. Chloe en Olivia laten zich inspireren door hun kinderen en hun eigen kinderjaren. Olli Ella ontwerpen zijn tegelijkertijd nostalgisch en modern en vangen de harten en bewondering van ouders en kinderen die houden van mooie producten. Bij Olli en Ella ontwerpen ze tijdloze producten die uniek zijn in hun soort. Ze gebruiken natuurlijke materialen uit duurzame bronnen en richten ons op vakmanschap en ethische productie.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

WINTER DEALS 40%