Pom d'api - Gesloten sandaal in metallic rosé
Pom d'api eerste stappers Gesloten sandaal in metallic rosé
Pom d'api eerste stappers Gesloten sandaal in metallic rosé
Pom d'api eerste stappers Gesloten sandaal in metallic rosé
Pom d'api eerste stappers Gesloten sandaal in metallic rosé
 

Gesloten sandaal in metallic rosé

POM D'API

90 €   Incl. 21% btw

Op zoek naar een luchtige schoen voor warme dagen, maar wil je toch nog wat extra bescherming aan de tenen en ondersteuning? Dan is deze sandaal in laminaat de ideale oplossing!
Een metallic rosé sandaal van Pom d'Api, met een gesloten teen en hiel en een gespsluiting. Lederen binnenzool en een rubberen zool. Perfect voor de eerste stapjes.
Kleur: roze
tailleert klein
Sinds 1870 is Pom d'Api actief in de productie van kinderschoenen. Schoenmakers van vader op zoon, dit beroep is doorgegeven van generatie op generatie. Met deze traditie aan kwaliteit kunnen zij, beter dan wie ook, het belang van een nauwkeurige pasvorm kennen en zorgen voor nauwgezette aandacht voor elk detail van de productie. Elk paar schoenen bestaat uit meer dan 200 verschillende operaties, vanaf de selectie en keuze van het leer tot het uiteindelijke resultaat. Daarom heeft pom d'api ook een eigen ontwerp bureau. Pom d'api heeft ook een tweede merk in hun bedrijf, shoopom. Deze worden in pakketten en grotere hoeveelheden aangemaakt waardoor de prijs gedrukt wordt.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u

WiNTeR DEALS 40%
Ontdek ze hier...