Womsh - Womsh sneaker Futura multicolor
Womsh sneaker Womsh sneaker Futura multicolor
Womsh sneaker Womsh sneaker Futura multicolor
Womsh sneaker Womsh sneaker Futura multicolor
Womsh sneaker Womsh sneaker Futura multicolor
 

Womsh sneaker Futura multicolor

WOMSH

249 €   Incl. 21% btw

Kies voor verandering, kies voor schoonheid, kies voor WOMSH.
De manier van ondernemen, het gebruik van de materialen en de verantwoordelijkheid die ze nemen voor de natuur en de aarde is de kracht van dit vernieuwende Italiaanse merk. Hun missie en visie om zo ecologisch mogelijk te ondernemen en ontwerpen maken de modellen nog mooier. Het ontwerpen en produceren van deze schoenen vindt volledig plaats in Italië.

Deze witte lage sustainable sneaker - FUTURA MULTICOLOR - is uitgevoerd in wit leer en heeft verschillende mooie kleuren zoals fluo roze en kaki groen. Aan de zijkant prijkt het kenmerkende Womsh embleem in mosterd geel. Met witte veters. De voering is gemaakt van textiel en beschikt over een uitneembare binnenzool. De rubberen zool van zo’n 3 cm dik heeft een gripvast profiel.

Bij deze sneaker probeert het merk zoveel mogelijk de materialen na gebruik te recyclen. Met deze fashionable sneakers ben je niet alleen verzekerd van comfort maar zorg je ook voor een positieve beweging in het bewustzijn en het respect hebben voor de natuur!
Kleur: wit, roze,fluo,groen,oker
tailleert normaal
Womsh staat voor "Word Of Mouth Shoes". De naam verwijst naar schoenen een boodschap overbrengen, waarbij mond-tot-mondreclame wordt gebruikt om respect voor het milieu te bevorderen. Natuurlijk zijn het kleine dingen, maar ze kunnen een krachtige manier worden om onze wereld te veranderen, want achter elke schoen zit een keuze, achter elke aankoop zit reflectie en we kunnen allemaal onze eigen voeding (intern en extern) kiezen en welke boodschappen we willen verspreiden. Kies voor verandering, kies voor schoonheid, kies voor WOMSH. Dit schoenenmerk staat voor "duurzame schoonheid". De manier van ondernemen, het gebruik van de materialen en de verantwoordelijkheid die ze nemen voor de natuur en de aarde is de kracht van dit vernieuwende Italiaanse merk. Hun missie en visie om zo ecologisch mogelijk te ondernemen en ontwerpen maken de modellen nog mooier. Het ontwerpen en produceren van deze schoenen vindt volledig plaats in Italië. Met deze fashionable sneakers ben je niet alleen verzekerd van comfort maar zorg je ook voor een positieve beweging in het bewustzijn en het respect hebben voor de natuur!   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u