Young Soles - Ballerina Maggie vanille
Young Soles ballerina Ballerina Maggie vanille
Young Soles ballerina Ballerina Maggie vanille
Young Soles ballerina Ballerina Maggie vanille
Young Soles ballerina Ballerina Maggie vanille
 

Ballerina Maggie vanille

YOUNG SOLES

97 €   Incl. 21% btw

Een klassieke schoen die altijd modieus blijft: de gesp-ballerina. Perfect bij vele looks, zowel op een feestje als op school.
Young Soles Maggie is een klassiek smallere ballerina met gesp en met een schattig hartje punch-detail. Met een lederen binnenzool en een luxe lederen buitenzool met antislip-gedeelte op de hak. Makkelijk aan en uit en perfect aanpasbaar dankzij de gespsluiting.
Kleur: wit
tailleert normaal
Young Soles is een meermaals bekroond kinderschoenenmerk met een collectie lichtgewicht schoenen voor jongens en meisjes van peuter tot junior. De schoenen zijn ontworpen in oost London en gemaakt in Europa met behulp van hoogwaardige materialen. Ze gebruiken een mix van Engelse college stijl en hebben een retro-look. Voor jongens en meisjes. De schoenen zijn licht, hebben een stevige zool en een goede pasvorm. Gemaakt om lang mee te gaan, comfortabel en ontworpen naar de voet met een brede teen en smalle hak. Young Soles gebruikt zacht en soepel leer van binnen en buiten, waardoor de schoen zich optimaal naar de contouren van de voet kan vormen.   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - order@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u