Anna Pops - Steunpakket 100km-run Kom op tegen Kanker : Toilettas met goodies met gratis badzout
Anna Pops creatie - Aangevuld

Steunpakket 100km-run Kom op tegen Kanker : Toilettas met goodies met gratis badzout

ANNA POPS

35 €   Incl. 21% btw

De 100km-run is een uniek loopevenement ten voordele van kankeronderzoek. Je kunt het gerust beschouwen als het broertje van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, waarbij sinds 2010 jaarlijks duizenden enthousiaste fietsers samen trappen tegen kanker.

Tina loopt samen met drie andere vriendinnen de 100km-run. Om te mogen deelnemen moeten ze als team geld inzamelen waarbij jullie kunnen helpen.

Deze mooie toilettas mét badzout en geurkaas verkopen we aan een voordelige prijs. Misschien een cadeautje voor de juf of bestie? Of gewoon voor jezelf?
De volledige opbrengst gaat integraal naar de campagne!

Toilettas met goodies €35 met gratis badzout

Kleur: paars
Anna Pops is een winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40. Na 4 jaar hebben we ons assortiment ook uitgebreid met leuke KINDERKLEDIJ. Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor ORIGINELE dingen. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We starten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. In februari 2016 hebben we ons winkelpand verdriedubbeld. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa's en mama's fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel.  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u