Philippe Model - Lage velcrosneaker in goud en zwart
Philippe Model sneaker Lage velcrosneaker in goud en zwart
Philippe Model sneaker Lage velcrosneaker in goud en zwart
Philippe Model sneaker Lage velcrosneaker in goud en zwart
Philippe Model sneaker Lage velcrosneaker in goud en zwart
 

Lage velcrosneaker in goud en zwart

PHILIPPE MODEL

154 €   Incl. 21% btw

Lage sneaker met velcro sluiting van het Franse merk Philippe Model. De combinatie van comfort en het jeugdige design maakt dit de perfecte sneaker voor alledag.
Hier uitgevoerd in een metallic goud leder, met glitter zwart hieldetail achteraan de schoen. Volledig in leder, witte rubberen zool met zwarte vegen als 'vintage/used' effect, met een uitneembare lederen binnenzool met voetbed. Gemaakt in Italië.
Kleur: goud, zwart,glitter
tailleert groot
Frans design, Italiaanse vakmanschap. De innovatie die door de Franse ontwerper Philippe Model in de jaren tachtig naar Parijs werd gebracht, kwam in 2008 op met het eclectische en visionaire talent van Paolo Gambato, de ontwerper die de creatieve directeur van het merk werd. Sindsdien is de klassieke traditie verbeterd door Italiaans vakmanschap in het concept van de beroemde sneakers die het met de hand gestikte schild dragen als kenmerk van kwaliteit en 'sartorial'-luxe. "Elk model is het fruit van instinct en onconventionele inhoud," legt de Italiaanse ontwerper uit. "Vrijheid in de creatieve fase wordt ondersteund door een nauwkeurige analyse van elk product, waarvan de draagkracht in overeenstemming moet zijn met nauwkeurige parameters om de hoogste niveaus van comfort te bereiken.".  ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u