Ons verhaal

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Unieke en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.
Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.
Tina

Wispelturig, gedreven en zeer gevoelig voor mooie dingen, dat ben ik, een 38-jarige meisjesmama van dochter Loïs en Fauve.

Mijn ondernemend kantje heb ik pas op "latere leeftijd" ontdekt. Ik heb een bachelor in de bouw op zak en had dus eigenlijk werfleider moeten worden. Liep dat even anders! Na enkele omzwervingen in vastgoed, de verkoop van keukens en een job bij de stad, heb ik nu mijn eigen winkel. Van echte job hopper naar parentpreneur, dus!

Dromen doe ik continu, wil niet echt een eindpunt in zicht hebben. Om te ontspannen zoek ik mijn vriend, tevens lid van de Anna Pops familie, mijn vrienden, waaronder Judith, ook lid van de Anna Pops familie, en de kindjes op.

Judith

Hello It's me! Ik ben Judith, een energieke, creatieve geest die spontaniteit en gezond verstand in de juiste dosis combineert.

Samen met mijn man, Maarten, heb ik een prachtige dochter, Janne, die nooit uitgepraat lijkt te raken!

Als ik niet aan het werk ben vind ik het heerlijk om in een stad rond te wandelen, en leuke nieuwe winkels, coffeebars, restaurants,... te ontdekken. Ik lees graag, eet graag frietjes mét spaghettisaus, hou van melige romantische films en vind het leuk om met mijn man en dochter of met vrienden, op zondag, gezellig op café iets te gaan drinken.


We waarderen en respecteren elkaar zodat we elkaar én Anna Pops naar een hoger level tillen.
Vriendinnen en tegelijk collega's zijn kan écht. Want samen een hele dag achter de laptops zitten is leuk, samen een leverancier bezoeken om de nieuwe collecties uit te kiezen is zalig, een ontspannende middagpauze met een goeie kop koffie en even niet werken is effe genieten en met de mannen en kids erbij in onze vrije tijd is het nog meer plezier!

Filip

Ben nieuwsgierig en kijk met een open blik om me heen. Duik met veel enthousiasme in verschillende verhalen waardoor ik soms lijk te verdrinken.

Vanuit de drang om permanent te worden geïnspireerd ben ik actief als architect, onderzoeker, AP8-beheerder en fier familielid van Anna Pops!

Om de focus en passie hiervoor te bewaren zijn natuurreizen, muziek, Tina, Fauve en Loïs mijn favoriete vluchtadresjes. Kan verder ook genieten van stilte en soberheid.

Tip website; www.trendland.com
Tip muziek; Asgeir

Voetjes meten

Bekijk onze video

Schoenadvies

Ontdek onze tips

Kadobon

Bedrag naar keuze

Afspraak maken

Kom je graag op afspraak?
Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u