Womsh - Womsh sneaker Vegan white silver
Womsh sneaker Womsh sneaker Vegan white silver
Womsh sneaker Womsh sneaker Vegan white silver
Womsh sneaker Womsh sneaker Vegan white silver
Womsh sneaker Womsh sneaker Vegan white silver
 

Womsh sneaker Vegan white silver

WOMSH

174 €  104,4€ (-40%)   Incl. 21% btw

Kies voor verandering, kies voor schoonheid, kies voor WOMSH.
De manier van ondernemen, het gebruik van de materialen en de verantwoordelijkheid die ze nemen voor de natuur en de aarde is de kracht van dit vernieuwende Italiaanse merk. Hun missie en visie om zo ecologisch mogelijk te ondernemen en ontwerpen maken de modellen nog mooier. Het ontwerpen en produceren van deze schoenen vindt volledig plaats in Italië.

Heb je al eens gehoord van appel-leder? Een vegan ledersoort gemaakt van afval van appelen is dat. Het voelt aan als klassiek leder, maar is 100% veganistisch en ecologisch.

Deze lage, witte sneaker VEGAN is heel verrassend gemaakt van appelschillen met een waterproof afwerking. De materialen hebben zo’n hoogwaardige afwerking dat het bijna lijkt alsof het leder is. Aan de hiel bevindt zich een toon-op-toon hielcap met zwarte merkopdruk.
Aan de zijkant prijkt een zilver merkembleem en de tong is afgewerkt met een merklabel.
Leuke details zijn het groene veteroogje en de blauwe veters. Op de zool staat "Choose the change" gedrukt.
De voering is gemaakt van katoen en het uitneembare binnenzool van natuurlijk microvezel.

Extra leuk is dat je door het kopen van een paar WOMSH sneakers ook nog eens bijdraagt aan de natuur doordat ze bij ieder paar dat verkocht wordt een cacaoboom plannen om de CO2 te neutraliseren. Dus met deze toffe sneakers zie je er niet alleen heel fashionable uit maar doe je ook nog iets terug!
Schoenen veganistisch noemen betekent dat er geen materialen van dierlijke oorsprong worden gebruikt om ze te maken.
Kleur: wit, blauw,zilver
tailleert normaal
Womsh staat voor "Word Of Mouth Shoes". De naam verwijst naar schoenen een boodschap overbrengen, waarbij mond-tot-mondreclame wordt gebruikt om respect voor het milieu te bevorderen. Natuurlijk zijn het kleine dingen, maar ze kunnen een krachtige manier worden om onze wereld te veranderen, want achter elke schoen zit een keuze, achter elke aankoop zit reflectie en we kunnen allemaal onze eigen voeding (intern en extern) kiezen en welke boodschappen we willen verspreiden. Kies voor verandering, kies voor schoonheid, kies voor WOMSH. Dit schoenenmerk staat voor "duurzame schoonheid". De manier van ondernemen, het gebruik van de materialen en de verantwoordelijkheid die ze nemen voor de natuur en de aarde is de kracht van dit vernieuwende Italiaanse merk. Hun missie en visie om zo ecologisch mogelijk te ondernemen en ontwerpen maken de modellen nog mooier. Het ontwerpen en produceren van deze schoenen vindt volledig plaats in Italië. Met deze fashionable sneakers ben je niet alleen verzekerd van comfort maar zorg je ook voor een positieve beweging in het bewustzijn en het respect hebben voor de natuur!   ›››
Verzenden


Verzenden naarPrijsGratis vanaf

Indien brievenbuspost mogelijk, sowieso enkel binnen België, wordt het tarief in je winkelmandje aangepast naar 2,95 euro.


Retourneren

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven... [Lees meer]

Winkel: Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst - info@annapops.be - +32(0)53 41 57 39 - open van woensdag tot zaterdag, van 10u tot 18u